Kuhinja kao tajni začin

by inside / 30 / 8 / 2017 / Objavljeno Savjeti arhitekata

KUHINJA KAO TAJNI ZAČIN

Inside Furniture&Interior Design za Vas izrađuje kuhinje po mjeri. Pomažemo Vam da u isto vrijeme imate savremeno dizajniranu i funkcionalnu kuhinju.

Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uređena po Vašoj želji i mjeri. Njen dizajn i izgled pozitivno utiču na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas očekuje.

Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život čini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao. Nekada je kuhinja mjesto okupljanja porodice i prijatelja, u njoj se vode važni razgovori i zato treba biti opuštajuća i prijatna.

Svaka kuhinja nosi neku svoju priču i uspomene. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer će taj divni prostor dati poseban ukus onome što kuhate. Brendovi koje koristimo u izradi kuhinja po mjeri garantuju kvalitet i ekskluzivnost.

U našoj galeriji slika i izložbenom salonu  možete vidjeti neke od kuhinja koje smo do sada napravili. Iz svake možete uzeti po neki detalj ili čitave cjeline, a onda, kao svaki dobar kuhar, a uz naše stručne savjetnike, dodati nešto po svom izboru i stvoriti vrhunski specijalitet!

Dobro opremljene moderne kuhinje osim kvalitetnog materijala od kojeg su izrađene imaju i sjajno osmišljene i dizajnirane prostore za pohranu i odlaganje stvari, od tanjira i pribora za jelo preko manjih i većih kuhinjskih uređaja do električnih instalacija. Sve te stvari bez kojih ne možete pripremiti nedjeljni ručak za porodicu ili ispeći kolače za rođendan mogu biti pametno pospremljene i uvijek pri ruci, ako na vrijeme i uz pomoć naših dizajnera osmislite dizajn kuhinjskih elemenata.

Kuhinja s dobro iskorištenim i praktičnim prostorom pomoći će Vam da se bolje organizirate i da Vam je sve uvijek lijepo posloženo i uredno. Stoga smo za vas danas odabrali neke od najboljih kuhinja sa potpisom brenda Inside.

PODOVI U KUHINJI

Podovi u kuhinji moraju biti izvedeni od materijala koji se lako čiste i održavaju. Najčešće su to kermičke pločice, iako se u zadnje vrijeme sve češće postavlja parket jer su kuhinje sastavni dio dnevnog boravka. Parket je ugodniji za dugotrajno stajanje i svakako je topliji od keramičkih pločica. Ukoliko želite ipak nešto drugačije i modernije, predlažemo postavljanje epoksidnih podova koji se mogu izvesti u svim tonovima.

KUHINJSKE POZADINE U RAZLIČITIM BOJAMA, UZORCIMA I TEKSTURAMA

Jedan od najlakših načina na koji možete istaknuti dizajn svoje kuhinje te prostor učiniti jedinstvenim i zanimljivijim jest pomoću keramičkih pločica koje se mogu pronaći u različitim bojama, uzorcima i teksturama. Trenutni trend su pločice koje na sebi imaju zanimljive printove, te postavljene na zid formiraju eklektične cjeline.

MODERNE KUHINJE

Kuhinje za velike, ali i male prostore Ako ste u potrazi za otvorenim, funkcionalnim i modernim kuhinjama za veliki ili mali prostor, onda je Inside Furniture&Interior Design prava adresa za Vas. Bilo da želite veliku otvorenu kuhinju   sa svim dodacima ili kuhinju koja je u kombinaciji s dnevnim boravkom, kuhinje po kojima je naš brend prepoznatljiv imaju linearni dizajn često s kuhinjskim elementima na jednom zidu, ali su sve geometrijski ravnih linija i pravokutnih oblika sa zabavnim dizajnom koji odgovara modernom načinu života. Takođe, nudimo dizajn, razradu, izvedbu i montažu potpuno unikatnih oblika čija je tehnička produkcija složenija, sve u skladu sa željama i zahtjevima naših kupaca. Svaka je na svoj način lijepa, a koju ćete odabrati, ovisi o stilu uređenja koji preferirate: tradicionalni, skandinavski, minimalistički, moderni i dr.

NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE MOŽETE NAPRAVITI PRI ODABIRU I UREĐENJU KUHINJE, ODNOSNO KAKO IH IZBJEĆI

Jedan od najvažnijih elementa svake kuhinje je radni prostor. To je mjesto na kojem perete, režete i sjeckate, kuhate i spremate obroke sebi i najmilijima i zato je izuzetno važno da taj prostor, uz zadovoljavanje estetskih kriterija, bude i praktičan. Ako doista želite uživati u kuhanju, širina, debljina, visina, stil i boja radne plohe, ali i izbor rasvjete i sudopera detalji su na koje morate obratiti posebnu pozornost.

Na putu do idealne kuhinje po mjeri, brend Inside Furniture&Interior Design svim svojim kupcima nudi stručnu pomoć naših arhitekata i dizajnera enterijera.

Svaki kupac je u prilici da finalnu formu, boju i funkcionalnost svoje kuhinje doživi u 3D crtežu, te putem  savjetovanja  našeg kompetentnog kreativnog tima realizira najidealnije rješenje za sebe.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP