Nova kolekcija 2020

Dizajneri Insidea za vas pažljivo biraju idealne komade namještaja. Zavirite u Novu kolekciju 2020 koja donosi originalne sofe, fotelje, komode, stolove i stolice.

Inside blog namijenjen je zaljubljenicima u dizajn i enterijere koji žele biti u korak sa svjetskim trendovima.

PROIZVODNJA

Inside proizvodnja opremljena je savremenim mašinama koje su u mogućnosti izvesti i najkompliciranije zahtjeve sa visokim kvalitetom završne obrade materijala

Istraživanje, razvoj i ulaganje u mašinski park od strateške su važnosti menadžmentu Ećo Company, kako bi pratili svjetske trendove i bili lider na tržištu.

U procesu razvoja proizvoda posebnu pažnju posvećujemo izmjeni okruženja i životnog stila klijenata.

Organizacijski smještaj svih proizvodnih segmenata proizvodnje, distribucije i uprave na jednoj lokaciji omogućavaju stalnu kontrolu kvalitete, preduslova za održavanje visokih standarda.

Posljednje vijesti

Vidi sve -

PREPORUKE

Pogledajte komentare i preporuke naših nevjerovatnih klijenata!

  • Samo kratko da javim da smo prezadovoljni našim novim namještajem! Svi koji su posjetili naš dom tokom praznika su također pohvalili! Ne samo da izgleda izvanredno, nego je i preudobno! Hvala puno!
    Aldin Cengic - Sarajevo
  • Vaš arhitekta Amel je i više nego bio od koristi u pomaganju odabira naše nove sofe! Jednostavno je obožavamo! Već sam preporučila Amela nekoliko svojih prijatelja! Veoma profesionalno! Bravo!
    Anida Suric - TC Perl
  • HVALA Ećo Company na pomoći u opremanju apartmana, čiji gosti/korisnici su oduševljeni. Do sljedećeg projekta, veliki pozdrav.
    Zlatka Apt Stannadan - Banja Luka

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP