Usluge arhitekata

Naš tim arhitekata i dizajnera konstantno i pažljivo posmatra okruženje, prihvata i unapređuje promjene. Također, oni istražuju modne i arhitektonske, kao i sociološke, promjene i pretvaraju ih u unikatan dizajn.

Tapacirani namještaj

Idejna rješenja

Želite moderan enterijer sa funkcionalnim i udobnim namještajem, ali niste sigurni da ćete postići baš sve što ste zamislili? Inside dizajn studio sa sedam arhitekata i dizajnera enterijera stoji vam na raspolaganju.

Pripremit ćemo za vas originalno idejno rješenje, a cjelokupan asortiman možemo izraditi prema vašim zahtjevima i željama.

Pločasti namještaj

3D Modeliranje

Arhitekti i dizajneri enterijera Inside dizajn studija za vas mogu pripremiti 3D prikaz kako biste na najbolji način „osjetili“ vlastiti prostor prije početka radova.

Ovo vizuelno rješenje obuhvatit će raspored namještaja unutar enterijera, modele, stil, boje, osvjetljenje, kao i sve druge detalje.

Paleta proizvoda

Vizualizacija

Nakon kompletiranja, naši arhitekti i dizajneri enterijera dostavljaju vam 3D model kako biste dobili savršenu predstavu o tome kako će vaš budući dom ili poslovni prostor izgledati.

Po odobrenju 3D modela i nardužbi projekta, pristupa se proizvodnji namještaja u Inside fabrici namještaja te montiaranju na vašoj adresi.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP