Zavirite u svijet modernog namještaja u salonu Inside - Furniture & Interior Design

by inside / 29 / 8 / 2017 / Objavljeno Blog

Uredite enterijer funkcionalno, na orginalan način – uz pomoć arhitekata i dizajnera izaberite materijale, boje, motiv i kreativno sudjelujte u stvaranju prostora za užitak po Vašoj mjeri.

Neki domovi izgledaju kao da su sa stranice koja je istrgnuta iz nekog časopisa o uređenju enterijera. Prostorije su skladno povezane bojama, materijalima, dizajnom i proporcijama. Može li Vaš dom postati lijep kao na fotografiji nekog časopisa? Naravno da može…

Odgovor potražite u izložbenom salonu firme Inside Furniture & Interior Design, gdje možete dobiti  stručnu pomoć naših arhitekata i dizajnera u odabiru namještaja, izradi namještaja po mjeri ili kompletnom uređenju Vašeg stana ili kuće. Ako želite svoj dom urediti funkcionalno, lijepo i u trendu, imamo nekoliko praktičnih savjeta za Vas.

Moderne sjedeće garniture moraju biti udobne, a poželjno je da se lako transformišu za ležanje dodavanjem elemenata ili razvlačenjem. Dnevni boravak preuzima neke funkcije spavaće sobe jer ergonomija i udobnost postaju značajni faktori. Tkanine ne moraju biti jednake, ali je poželjno da su koloristički usklađene.  Sjedeće garniture prilagođene  svakom domu i različitim potrebama pojedinaca  možete pogledati u našem salonu, gdje će se nesumnjivo naći komad namještaja za dnevni boravak  za svačiji ukus i stil. Ugaone garniture, dvosjede, trosjede i fotelje možete odabrati u fiksnoj izvedbi ili s pomoćnim ležajem na razvlačenje. Garniture su tapacirane kožom ili modernim tkaninama, a možete ih naručiti prema vlastitom izboru.

Unošenje prirodnih materijala kroz namještaj i dekorativne elemente je apsolutni “must have” najnovijih trendova. Prirodni ugođaj posebno naglašava upotreba drveta i drvenih dekora u enterijeru, a trenutno su moderne svijetle vrste drveta sa naglašenom teksturom. One se odlično kombinuju s jednobojnim plohama, mat ili visokog sjaja, to jest medijapanom, staklom ili metalom.  Rasvjeta namještaja je neizostavni dio najnovijih trendova, a indirektna rasvjeta je sastavni dio naših komoda, vitrina i kuhinjskih elemenata. Atraktivne komode, stolove i stolice, te spavaće i dječije sobe  izložene su u našem salonu sa naglaskom da se sve može prilagođavati Vašim zahtjevima u smislu dimenzija, dizajna ili materijala.

Kako biste pronašli kuhinju po mjeri Vašeg prostora i načina života, dođite da zajedno isprojektujemo modernu kuhinju koja po današnjim standardima treba da bude spoj tehnologije i dizajna.

Kuhinja u kojoj svako uživa kuhati, ali i boraviti. Trendovske kuhinje su minimalističkog dizajna, gdje su drveni dekori kombinovani sa jednobojnim sjajnim ili mat plohama ili staklom. Posebne karakteristike trendovskih kuhinja su igre visina visećih elemenata, te kombinacija  otvorenih polica sa zatvorenim dijelovima, kao i  veliko kuhinjsko “ostrvo”.

I na kraju, ako želite biti u trendu – ostanite svoji! Nanoviji trendovi daju prioritet individualnosti i ostavljaju mogućnost kreiranja prostora po svojoj mjeri. Vizija kompanije Inside je da se svakom klijentu pristupi jednako profesionalno  kako bi iz saradnje klijent – dizajner nastalo nabolje moguće rješenje za svaki pojedinačni dom.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP