Međunarodni sajam namještaja Sarajevo4Walls 2018.

by inside / 7 / 4 / 2018 / Objavljeno Novosti

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – Sarajevo4Walls održaće se i ove godine od 12. do 15. aprila u Sarajevu, u dvorani Zetra u Sarajevu.

Ovo je drugo izdanje najvećeg sajma namještaja u Bosni i Hercegovini kojeg je prošle godine posjetilo preko 18.000 osoba u tri dana. Ove godine, sajam će trajati  4 dana. Tako će na površini od preko 6.000 metara kvadratnih učestvovati preko 50 izlagača sa više od 80 brendova iz cijele BiH i inostranstva. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 2. Sajmu Sarajevo4Walls će izlagati: Natuzzi, ENZA HOME, Domavija, Inside by Ećo, MATIS Group, Rattan Sedia, Barwood Group te mnogi drugi.

Sarajevo4Walls će imati i humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju kroz TV emisije “Roditeljska kuća” i “Ispuni mi želju”. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2 KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce te mnogi drugi sadržaji.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP