Međunarodna Poslovna Konferencija 2017 - Posjeta Ećo Company-u

by inside / 29 / 9 / 2017 / Objavljeno Novosti

Dana 28.09.2017. godine u okviru Međunarodne Poslovne Konferencije Kantona Sarajevo 2017, predstavnici Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, Privredne komore Kantona Sarajevo te domaći i ino učesnici su boravili u posjeti Ećo Company-u.

Kompanija Inside by Ećo je prepoznata kao kompanija koja svoje djelovanje bazira na domaćoj proizvodnji, dizajnu i uslugama koje pruža svim klijentima koji su kako domaćeg, tako i inostranog karaktera. Tokom posjete, posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim asortimanom koje pruža ova kompanija. Prisutnima se obratio generalni direktor kompanije Suad Ećo koji se ovom prilikom zahvalio organizatoru i posjetiocima na posjeti.

"Ove godine bilježimo petnaest godina našeg uspješnog rada, te za sve ove godine bilježimo rast, te se naša kompanija se u kontinuitetu razvija i postiže značajne rezultate kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Konstantno bilježimo rast potražnje za našim proizvodima, te ove godine je proširena proizvodnja i trenutno se vrši nabavka novih mašina i dodatno upošljavanje novih radnika, kako bi mogli odgovoriti na sve veću potražnju naših klijenata.

Ono što je jako bitno istaći da svi naši proizvodi imaju visoku dodatnu vrijednost, te da su prepoznati kao proizvodi visoke kvalitete. Uspjeli smo razviti kvalitetan dizajn kroz proizvodnju sa savremenim tehnologijama, te je tržištu ponuđen proizvod visoke klase.

Pozdravljamo ove aktivnosti i poslovne konferencije koje provodi Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo i Privredne komore Kantona Sarajevo i ovo su mogućnosti da se na najbolji mogući način prezentira cjelokupna privreda Kantona Sarajevo i projekti koji bi bili zanimljivi na domaćem, ali i na inostranom tržištu ", rekao je generalni direktor Suad Ećo u svom obraćanju mnogobrojnim gostima. 

"Želio bih zahvaliti našem domaćinu sa kojim imamo odličnu saradnju, te je kompanija Inside by Ećo primjer dobre saradnje institucija i realnog sektora kroz aktivnosti koje nadležni provode. Čast i zadovoljstvo nam je biti ovdje, te učesnicima konferencije prezentovati domaće kompanije koje posluju na domaćem i na inostranom tržištu, koje nimalo ne zaostaju za firmama kako iz regiona, tako i Europske Unije", istakao je predsjednik Privredne komore Kantona Sarajevo Muamer Mahmutović.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP