Zavirite u novu Inside kolekciju 2020 i odaberite idealan komad namještaja

by inside / 13 / 12 / 2019 / Objavljeno Novosti

Arhitekti i dizajneri enterijera Inside dizajn studija u proteklim su mjesecima vrijedno radili pa stoga mnoštvo noviteta stiže iz Inside fabrike namještaja.

Nova kolekcija 2020 donosi originalne i ekskluzivne sofe, fotelje, komode, stolove i stolice. Riječ je o Bianca i Lotus modelima koji svojim pravim linijama, modernošću i svježim izgledom daju karakter svakom životnom prostoru.

Posebna pažnja u novoj kolekciji posevećena je dizajnu, funkcionalnosti i bojama kako bi se dobio potpuni i jedinstven ugođaj unutar doma.

„Iza nas je jedna izuzetno uspješna poslovna godina i posebno mi je drago što na kraju  godine našim kupcima i klijentima možemo predstaviti nešto potpuno novo. Ova kolekcija će sigurno zadovoljiti različite ukuse, a kupci uvijek prepoznaju kvalitet kada ga vide. Inside namještaj je u proteklim godinama postao prepoznatljiv, ne samo u BiH, nego i u Evropi i zadovoljstvo je kada dobijete pohvale iz naših i evropskih gradova“, izjavio je Suad Ećo, generalni direktor firme Ećo Company.

Nova kolekcija je samo dio velikih planova firme Ećo Company za 2020. godinu.

U fotogaleriji možete pogledati nove modele namještaja iz Inside kolekcije 2020, a svoj idealan komad namještaja možete odabrati u u Inside izložbeno-prodajnom salonu u Sarajevu, na adresi Pijačna 6.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP